Termeni și Condiții

Site-ul este proprietatea Vanzatorului, iar vizitarea acestuia sau achizitionarea de produse implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, acestea avand valoare contractuala intre Vanzator si Client/Consumator. Se recomanda Clientului/Consumatorului citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare.

Informatiile despre produse

 • Informatiile produselor au titlu de prezentare. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • Diferente de culori intre imagini si produsul real. Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine.

Politica de vanzare online

 • Din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate.
 • Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 • In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de valuta initiala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Reclamatii

 • Va rugam ca inainte de folosire:
  • sa verificati toate produsele cumparate de posibile defecte, vizibile, de aspect sau de functionare
  • sa cititi cu atentie etichetele cu instructiuni de folosire care se regasesc la fiecare produs.
  • Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare.
  • Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Clientului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte. Returnati-le impreuna cu etichetele lor originale

Retur

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs comandat, il puteti returna, in conditiile expuse mai jos.

Termene

 • Termen returnare: 14 zile calendaristice de la de la data intrarii in posesia dvs a produselor
 • Termen de rambursare a contravalorii produselor returnate: 14 zile calendaristice de la primirea de catre noi a produselor returnate.

Aplicare

Dreptul de retragere / retur se aplica numai cumparatorilor persoane fizice. Cumparatorii care utilizeaza produsele in scop profesional, societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale sau altele asemanatoare nu beneficiaza de acest drept.

Cum faceti returnarea

 1. Ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna,prin email sau telefonic
 2. Primiti de la noi un formular de retur.In acest formular veti completa, printre altele, informatii privitoare la produsele pe care doriti sa le returnati, banca si contul bancar in care va fi rambursata valoarea produselor returnate.
 3. Puneti produsele de returnat intr-un colet,impreuna cu formularul de retur. Va rugam sa impachetati produsele astfel incat sa fie protejate cat mai bine, in cutia originala si cu toate etichetele si accesoriile intacte.
 4. Trimiteti coletul catre noi,folosind o firma de curierat sau aducandu-le la unul dintre magazinele noastre.

Costurile transportului returnarii

Costurile transportului returnarii vor fi suportate integral de dvs.

Important: va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta. Rambursarea banilor se face prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate.

Rambursarea contravalorii produselor returnate

Sumele care se ramburseaza acopera doar sume pe care le-ati platit si cuprind:

 • Valoarea produselor, platita de dvs. prin comanda initiala
 • Costurile livrarii initiale a produselor catre dvs.

Termen de rambursare a sumelor: 14 zile calendaristice de la data la care intram in posesia produselor returnate.

Modalitate de rambursare:

 • pentru Comenzile achitate cu card online: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu ramburs sau prin banca / OP -> prin virament bancar, in contul pe care il furnizati in Formularul de returnare

Exceptari de la returnare si rambursare

Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returnarea sau de a face rambursare partiala a contravalorii produselor, in situatiile in care produsele:

 • sunt deteriorate, prezinta urme de uzura sau semne de folosire excesiva sau utilizare abuziva, zgarieturi, ciobituri sau lovituri sau socuri mecanice/electrice
 • au ambalajul deteriorat sau incomplet
 • au accesorii, componente sau documente lipsa (dintre cele cu care a fost livrat)
 • au fost livrate impreuna cu produse cadou iar acestea lipsesc din coletul de returnare
 • au facut parte dintr-o comanda speciala (comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul uzual al Vanzatorului dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si plata unui avans)
 • au fost personalizate sau confectionate special pentru dvs, la cererea dvs.
 • fac parte din categorii precum: capace WC, perii WC

De asemenea, nu vor fi rambursate costurile suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi.

Baza legala a returnarii

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, „consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

Plata

Modalitati de plata

Puteti alege, odata cu plasarea comenzii, modalitatea in care sa faceti plata:

 • Ramburs – veti plati catre curierul care va livreaza comanda.
 • Cu card bancar

Plata ramburs

Veti plati cu numerar, in momentul primirii produselor comandate, direct catre agentul firmei de curierat, acesta urmand sa va emita chitanta aferenta incasarii.

Plata cu cardul

 1. Nu se percep comisioane pentru platile cu cardul (si nici prin celelalte modalitati de plata)
 2. Puteti folosi carduri bancare de debit sau de credit
 3. Atunci cand plasati comanda, daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati online, unde va trebui sa introduceti datele cardului dvs.

Livrare

Modalități de Livrare

 • Livrarea se face prin intermedul curierilor Sameday (S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.).

Costuri de livrare

 • 20 lei – la orice comandă.

Termen de livrare

 • Termenul de livrare estimativ este de 1-2 zile lucrătoare de la prelucrarea comenzii.

Destinatii de livrare

 1. Produsele se expediaza doar pe teritoriul Romaniei.

Drepturi de autor

Intregul continut al Site-ului – imagini, fotografii, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vanzatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Dispozitii finale

 • Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
 • Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de administratorul Site-ului.
 • Orice conflict aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.